Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállás, vendéglátás - ausztriai utazás képes leírás - Ausztriai utazás.tlap.hu
részletek »

Szállás, vendéglátás - ausztriai utazás - Ausztriai utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriai-utazas.tlap.hu » Szállás, vendéglátás - ausztriai utazás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ausztriai szállások

Ausztriai szállások

Weboldunkon több ezer online foglalható osztrák szállást, apartmant, hotelt találhat ill. foglalhat. A szállásokat a svájci Holiday Home utazási iroda ill. az Adriatica.net utazási iroda garantálja. Az oldalon lehetőség van térkép, régió ill. város szerinti szálláskeresésre.

Az Ilona Stüberl újabb kiállítást szponzorált

Az Ilona Stüberl újabb kiállítást szponzorált

Az oly kedvelt bécsi magyar kisvendéglő immár törzsvendég - vagy inkább törzsvendéglátó - a bécsi Szépművészeti Múzeumhoz tartozó Színházi Múzeumban: ezúttal az operett világát bemutató nagy kiállítás megnyitóján ismerkedhettek a meghívottak a magyar étel és ital különlegességekkel. Fodor Mária, a vendéglő tulajdonosa nemcsak a kisvendéglő remek konyhájáról és a vendégek kényeztetéséről ismert: arra érdemes kulturális rendezvények támogatását is szívesen vállalja. .

JUFA Sigmundsberg

JUFA Sigmundsberg

A barátságos, gyermekbarát szálláshely a gyönyörű Mariazell város és síterep közelében, Sigmundsberg hegyen várja kedves vendégeit. A szálláson közös helyiségek, mozi, medence, szauna, szolárium, bowlingpálya, billiárdasztal, pingpongasztal, csocsó gondoskodik a vendégek szórakozásáról, valamint fűtött sítároló áll a vendégek rendelkezésére. A szállodában kis csoportok részére kialakított tárgyalóterem és titkárnői szolgáltatás biztosított. Általános szolgáltatásai közé az étterem, bár, kert, terasz, és a poggyászmegőrzés tartozik.

Ausztriai utazás magazin hírek
Ezt látni kell! - Hallstatt - a sóba zárt világ - 2. rész
Ezt látni kell! - Hallstatt - a sóba... Hallstatt és környéke az emberiség 7000 éves történetének tanúja. 1846-ban, amikor új bányarészt nyitottak meg temetőre bukkantak, ahol kb. 1000 sírt találtak. A csontvázak mellett számtalan egyéb tárgy került napvilágra: ékszerek, díszes fegyverek, bronzedények, amelyek az elhunytak gazdagságáról és magas szociális helyzetéről tanúskodtak. A leletek azt is...
Ezt látni kell! - Hallstatt - a sóba zárt világ - 1. rész
Ezt látni kell! - Hallstatt - a sóba... Hallstatt Ausztriában a Salzkammerguti tóvidéken terül el, gyönyörű természeti...
Mesebeli várak - Fraknó - Forchtenstein
Mesebeli várak - Fraknó - Forchtenstein Rozália-hegység egyik nyúlványán emelkedik a hatalmas erődítmény, Fraknó...
Szállás Karintiában

Szállás Karintiában

Élvezze a természetet, pihenjen, töltődjön fel energiával a festői szépségű Millstatter- tó mellett családias környezetben. A Gasthaus Oasis barátságos hangulatú szállás Ausztriában, Karintia tartományban a Millstatter tavat körülvevő hegyoldalban fekszik, ahol vendégszerető házigazdák várják az ide látogatókat.

Tuti menü