Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tirol - ausztriai utazás képes leírás - Ausztriai utazás.tlap.hu
részletek »

Tirol - ausztriai utazás - Ausztriai utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriai-utazas.tlap.hu » Tirol - ausztriai utazás
Keresés
Találatok száma - 11 db
A fejreállított ház - Terfens

A fejreállított ház - Terfens

Ein komplett eingerichtetes Haus steht Kopf und bietet den Besuchern die Möglichkeit, die Welt aus der Sicht einer Fledermaus zu betrachten. Gewöhnliches wird wieder spannend, bekannte Gegenstände wirken neu und interessant. Sämtliche Einrichtungsgegenstände befinden sich an der Decke. Sogar das in der Garage geparkte Auto kann von unten her bestaunt werden.

Innsbruck

Innsbruck

Kommen Sie mit auf einen Spaziergang durch Innsbrucks Innenstadt. Wir begleiten Sie zum Goldenen Dachl, zeigen Ihnen die jüngst renovierte Kaiserliche Hofburg, das neu umgebaute Tiroler Volkskunstmuseum und spazieren mit Ihnen gemütlich durch den Hofgarten. Erkunden Sie Innsbruck zu Fuß.

JEKA - csoportos utazás szervezés Tirolba

JEKA - csoportos utazás szervezés Tirolba

A JEKA utazási iroda Ausztriába, Tirolba szervez csoportos utazásokat. Vendégeit úgynevezett JEKA házakban szállásolja el. Ifjúsági, turista szállásait igény szerint teljes ellátással is biztosítja, valamint az kiutaztatásban is segítségére van az érdeklődő csoportoknak. Tirolban, a Lech folyó völgyében több, úgynevezett JEKA ház is található a következő falvakban: Stanzach, Vorderhornbach, Elmen, Häselgehr, Elbigenalp, Bach, Stockach és Holzgau. A környékben síelésre, vadvízi evezésre és további szórakozási módokra is van lehetőség azon túl, hogy a csodás kastélyok, várak és nevezetességek várják a látogatókat.

Ausztriai utazás magazin hírek
Ezt látni kell! - Hallstatt - a sóba zárt világ - 2. rész
Ezt látni kell! - Hallstatt - a sóba... Hallstatt és környéke az emberiség 7000 éves történetének tanúja. 1846-ban, amikor új bányarészt nyitottak meg temetőre bukkantak, ahol kb. 1000 sírt találtak. A csontvázak mellett számtalan egyéb tárgy került napvilágra: ékszerek, díszes fegyverek, bronzedények, amelyek az elhunytak gazdagságáról és magas szociális helyzetéről tanúskodtak. A leletek azt is...
Ezt látni kell! - Hallstatt - a sóba zárt világ - 1. rész
Ezt látni kell! - Hallstatt - a sóba... Hallstatt Ausztriában a Salzkammerguti tóvidéken terül el, gyönyörű természeti...
Mesebeli várak - Fraknó - Forchtenstein
Mesebeli várak - Fraknó - Forchtenstein Rozália-hegység egyik nyúlványán emelkedik a hatalmas erődítmény, Fraknó...
Kelet-Tirol - Lienz

Kelet-Tirol - Lienz

MeneTrend: Kelet-Tirol RtlKlub videó Kelet-Tirolról és Lienzről. Kelet-Tirol fővárosa, a gyönyörű fekvésű Lienz nem csak Ausztria legnaposabb városa, de Európa egyik legszebb helyi üdülőhelye is.

Kelet-Tirol látnivalói

Kelet-Tirol látnivalói

Ausztriának ez a kis tartománya jelentős hagyományokkal rendelkezik. Számos tiroli kultúra még megmaradt eredeti formájában. A kelet-tiroli völgyekben a helybeli ünnepségek, a hagyományok és a népviselet megőrzése nagyon fontos. Ünnepségek, folklór fesztiválok sokasága várja itt a vendégeket, de ezek nem elsősorban turista látványosságok, hanem valódi, természetes hagyományőrző rendezvények. A kelet-tiroli népszokások a maguk eredetiségében és hamisítatlanságában, a vallásosság és a hazaszeretet kifejezései, összekapcsolva egy túláradó életörömmel, mely a hegyi parasztok ősi kedélyes lelki nyugalmából származik.

Kristálydóm az istenek lakhelyén - Tiroli hóvarázs Pitztalban

Kristálydóm az istenek lakhelyén - Tiroli hóvarázs Pitztalban

A tiroli hegyekben töltött pihenés nem csupán a sírajongóknak nyújt kellemes kikapcsolódást. Akár a kényelmes, akár a sportos üdülést választjuk, élménydús hegyi túrák, lazító wellness-programok és családias hütték gondoskodnak a jó hangulatról. A közeli Imstben pedig a világ leghosszabb hullámvasútján élvezhetjük a száguldást.

Kufstein vára

Kufstein vára

The fortress of Kufstein is a jewel in the lower region of Tyrol and a landmark of the district capital Kufstein. The fortress, owned by the bishops of Regensburg, was documented for the first time in 1205. Afterwards the ownership was shared with the Bavarian Dukes. From 1313 onwards Kufstein Castle belonged to the Dukes of Bavaria. In 1415 Duke Ludwig 'the Bearded' enlarged the fortification. In 1504 Emperor Maximilian I besieged and conquered Kufstein. He then ordered the castle to be newly built and expanded it to the size of a fortress. Once again in the 17th century the complex was enlarged. In 1703 and 1805 the Bavarians conquered the fortress which again came into Austrian ownership in 1814. It has belonged to the city of Kufstein since 1924.

Séta Kufsteinban

Séta Kufsteinban

Ausztriában az Inn folyó völgyében a Császár-hegységtől (Kaiserberg) átölelve, tavakkal szegélyezve, erdők s mezők találkozásánál fekszik egy hangulatos kicsi, de nyüzsgő város Kufstein. A város jelképe az erőd, amelynek masszív és tekintélyt parancsoló hideg falai között raboskodott több magyar történelmi személyiség.

Sölden, a tiroli hóbirodalom

Sölden, a tiroli hóbirodalom

A söldeni sírégiót Budapesttől 850 kilométerre találjuk, s ezért a legtöbben bizonyára rögtön azt kérdeznék, miért lenne érdemes ilyen távolra utazni egy kis csúszkálásért? A válasz: Európa egyik legjobb, egész évben síelhető gleccseréért, 3 000 méter feletti csúcsokért, szines programokért és a tiroli vendégszeretetért. Egész Ausztrián végigautózva, majd egy rövid szakaszon Németországon át érkezünk Innsbruckhoz, majd további egy órás autózás után jutunk el végre Söldenbe.

Hirdetés
Tirol hegyei és városai

Tirol hegyei és városai

Ausztria nyugati felén található Tirol, melyet a téli sportok szerelmesei kedvelnek igazán, de mindenki megtalálja a számítását ebben az alpesi paradicsomban. A síelés és a snowboardozás mellett érdemes a környező nagyobb városokat is meglátogatni. Tirol tartomány központja Innsbruck, mely régóta fontos városa Ausztriának.

Tirol információk

Tirol információk

Hófödte hegyek és völgyek, valamint számos téli sportolási lehetőség. A téli Tirol a legszebb arcát mutatja! A tiroli üdülés szakértői a síszabadságukat Tirolba töltenék! Itt minden elérhető kényelmesen: sípályák, sífutó nyomvonalak, szobák akár gazdaságokban vagy 5 csillagos szállodákban. Tervezzen egy nyaralást Tirolba! Mi folyamatosan ellátjuk Önt a legfrissebb időjárási adatokkal: megmutatjuk, hol süt a nap a leghosszabb ideig, mérjük a napi hótakaró vastagságát és az élő kamerákon keresztül a legjobb képeket személheti az ország sípályáiról. Akár hotel, panzió, apartman vagy kemping - biztosan megtalálja az Önnek megfelelő szállást Tirolban!

Tuti menü